Preview

Sheep, goats, wool business

Advanced search

Мясная продуктивность ярок карачаевской породы в зависимости от ряда паратипических факторов

Abstract

The article provides data on the meat productivity of lamb Karachay breed depending on different seasons of birth, different age of weaning lambs, different conditions of their cultivation.

About the Authors

Абидин Болатчиев
СКГГА
Russian Federation


Халима Боташева
СКГГА
Russian Federation


Эдик Гогуев
СКГГА
Russian Federation


Расул Биджиев
Горский ГАУ
Russian Federation


References

1. Доброхотов Г.Н. Справочник зоотехника. Изд. «Колос». - М. - 1967. - 915 с.

2. Есаулов П.А. Справочник овцевода. Изд. «Колос». - М. - 1970. - 409 с.

3. Ерижев К.А. Горные сенокосы и пастбища России. М. - 1998. - 314 с.

4. Ерохин А.И. Интенсификация производства и повышение качества мяса овец/ А.И. Ерохин, Е.А. Карасев, С.А. Ерохин. - М.: МЭСХ, 2015. - 304 с.

5. Материалы собственных исследований в ООО «Махар» Карачаевского района КЧР 2016-2018 гг.

6. Мухин Г.Ф. Отгонное овцеводство Северного Кавказа / Г.Ф. Мухин, В.Г. Мухин // Северо-Осетинское книжное изд-во, г. Орджоникидзе. - 1965. - 250 с.

7. Скопичев В.Г. Физиология животных и этология / В.Г. Скопичев, Т.А. Эйсымонт, Н.П. Алексеев, И.О. Боголюбова, А.И. Енукашвили, Л.Ю. Карпенко. - М.: Колос. -2003. - 720 с.


Review

For citations:


 ,  ,  ,   . Sheep, goats, wool business. 2020;(1):18-19. (In Russ.)

Views: 59


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2074-0840 (Print)